Sessions - List View

Filter Sessions

    Level
    Session Type
    Target Audience

Sessions

Pre-day - 14-03-2018

Registration Open

Room: Expo Area

Start: 17:00 End: 21:00

Day 1 - 15-03-2018

Registration Open

Room: Expo Area

Start: 07:00 End: 09:00

Opening Keynote by Marko Perisic

Room: Ballroom

Start: 09:00 End: 11:00

30-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 11:00 End: 11:30

Dynamics 365 Business Central, The commercial model

Room: Galaxy 1

Start: 11:30 End: 12:20

Running Dynamics NAV in Docker Containers

Room: Moon

Start: 11:30 End: 12:20

TBD

Room: Sky

Start: 11:30 End: 12:20

Control Add-ins in AL Language

Room: wind

Start: 11:30 End: 12:20

Source code management simplified

Room: Galaxy 2

Start: 11:30 End: 12:20

50-Minute Lunch / Exhibition

Room: Expo Area

Start: 12:20 End: 13:10

Dynamics 365 Business Central, All up ISV & VAR Strategy

Room: Lunar

Start: 13:10 End: 14:00

Customizing Dynamics 365 Business Central

Room: Galaxy 2

Start: 13:10 End: 14:00

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 14:00 End: 14:10

ForNAV – Reports made easy

Room: Lunar

Start: 14:10 End: 15:00

ClickLearn - Still writing documentation by hand?

Room: Moon

Start: 14:10 End: 15:00

SaaSPlaza: Maximize your Profit on Cloud

Room: Galaxy 2

Start: 14:10 End: 15:00

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 15:00 End: 15:10

Dynamics 365 Business Central, Power BI

Room: Galaxy 1

Start: 15:10 End: 16:00

Self monetizating your Dynamics 365 Business Central Apps

Room: Galaxy 2

Start: 15:10 End: 16:00

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 16:00 End: 16:10

NAV Easy Security from Mergetool.com

Room: Moon

Start: 16:10 End: 17:00

Exhibition

Room: Expo Area

Start: 17:00 End: 19:00

Community Partner Celebration

Room: Riverfront

Start: 19:00 End: 22:30

Day 2 - 16-03-2018

Microsoft Keynote by Simon Davis

Room: Ballroom

Start: 08:00 End: 09:30

30-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 09:30 End: 10:00

Demystifying Cloud Services in CSP

Room: Galaxy 1

Start: 10:00 End: 10:50

Dynamics 365 Business Central, Integration scenarios

Room: Moon

Start: 10:00 End: 10:50

Leveraging Azure Functions to replace .NET in AL

Room: Sky

Start: 10:00 End: 11:50

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 10:50 End: 11:00

What's New in the Web Client?

Room: Moon

Start: 11:00 End: 11:50

Dynamics 365 Business Central, The accountant hub

Room: Galaxy 1

Start: 11:00 End: 11:50

How to write functions in Powershell

Room: Galaxy 2

Start: 11:00 End: 11:50

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 11:50 End: 12:00

Design Patterns in Visual Studio Code

Room: wind

Start: 12:00 End: 12:50

Connecting to the outside world with Extensions v.2

Room: Galaxy 1

Start: 12:00 End: 12:50

50-Minute Lunch / Exhibition

Room: Expo Area

Start: 12:50 End: 13:40

Dynamics 365, Future Data Strategy, CDS, AI, ML and more

Room: Lunar

Start: 13:40 End: 14:30

Dynamics 365 Business Central, The 'Ready To Go' Program

Room: Galaxy 2

Start: 13:40 End: 14:30

Dynamics 365 Business Central, Demo and Sales Tools

Room: Galaxy 1

Start: 13:40 End: 14:30

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 14:30 End: 14:40

A strategic Q&A with Marko Perisic

Room: Lunar

Start: 14:40 End: 15:30

Dynamics NAV, Server and database improvements

Room: Moon

Start: 14:40 End: 15:30

10-Minute Coffeebreak

Room: Expo Area

Start: 15:30 End: 15:40

Resumé

Room: Ballroom

Start: 15:30 End: 16:00