Schedule

Variety of sessions and learning experiences

17:00 - 21:00
Registration Open
Expo Area
07:00 - 09:00
Registration Open
Expo Area
09:00 - 11:00
Opening Keynote by Marko Perisic
Ballroom
Dynamics 365 BEGINNER KEYNOTE ALL
11:00 - 11:30
30-Minute Coffeebreak
Expo Area
11:30 - 12:20
Lunar
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION ALL
Galaxy 1
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION COMMERCIAL
Moon
Dynamics NAV 2018 PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
TBD
Sky
All PROFICIENT SESSION ALL
Galaxy 2
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
11:30 - 17:00
Air
Dynamics 365 Business Central EXPERT WORKSHOP DEVELOPMENT
11:30 - 12:20
wind
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
12:20 - 13:10
50-Minute Lunch / Exhibition
Expo Area
BREAK
13:10 - 14:00
Lunar
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION ALL
Galaxy 1
Microsoft AppSource PROFICIENT SESSION COMMERCIAL
Moon
Dynamics 365 for Sales PROFICIENT SESSION COMMERCIAL
Galaxy 2
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
13:10 - 15:00
wind
Dynamics 365 Business Central EXPERT WORKSHOP DEVELOPMENT
14:00 - 14:10
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
BREAK
15:00 - 15:10
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
BREAK
15:10 - 16:00
Lunar
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
Moon
Dynamics 365 Business Central BEGINNER SESSION COMMERCIAL
Galaxy 1
PowerBI BEGINNER SESSION ALL
Sky
Dynamics 365 PROFICIENT TOWNHALL COMMERCIAL
Galaxy 2
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
16:00 - 16:10
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
BREAK
17:00 - 19:00
Exhibition
Expo Area
19:00 - 22:30
08:00 - 09:30
Microsoft Keynote by Simon Davis
Ballroom
09:30 - 10:00
30-Minute Coffeebreak
Expo Area
BREAK
10:00 - 11:50
10:00 - 10:50
Galaxy 1
All PROFICIENT SESSION ALL
Air
Dynamics 365 Business Central EXPERT WORKSHOP DEVELOPMENT
Moon
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
10:00 - 11:50
Sky
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
10:50 - 11:00
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
11:00 - 11:50
Moon
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
Lunar
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
Galaxy 1
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT SESSION COMMERCIAL
Galaxy 2
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
11:50 - 12:00
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
12:00 - 12:50
Sky
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT TOWNHALL DEVELOPMENT
Moon
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
wind
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
Galaxy 1
Dynamics 365 Business Central EXPERT SESSION DEVELOPMENT
12:50 - 13:40
50-Minute Lunch / Exhibition
Expo Area
13:40 - 15:30
wind
Dynamics NAV 2018 PROFICIENT WORKSHOP DEVELOPMENT
13:40 - 14:30
Lunar
Dynamics 365 BEGINNER SESSION ALL
Moon
Dynamics 365 PROFICIENT SESSION COMMERCIAL
Galaxy 2
Dynamics 365 Business Central BEGINNER TOWNHALL ALL
Galaxy 1
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT TOWNHALL COMMERCIAL
13:40 - 15:30
Sky
Dynamics 365 Business Central EXPERT WORKSHOP DEVELOPMENT
14:30 - 14:40
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
14:40 - 15:30
Lunar
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT TOWNHALL ALL
Moon
Dynamics NAV 2018 PROFICIENT SESSION DEVELOPMENT
Galaxy 1
Dynamics 365 Business Central PROFICIENT TOWNHALL COMMERCIAL
Air
Dynamics 365 Business Central EXPERT WORKSHOP DEVELOPMENT
15:30 - 15:40
10-Minute Coffeebreak
Expo Area
15:30 - 16:00
Resumé
Ballroom